Evenimente

PREZENTA la expozitita de toamna MOLDAGROTEH 2012

Ruris Productie de motoutilaje din Romania.

In aceasta toamna la expozitia Moldagroteh compania Baut Group s-a prezentat cu un stand expositional de motoutilaje Ruris. Unul dintre instrumentele noastre si anume motocultorul Ruris 252  H a fost masina ce a participat la concursul “Noutatea Anului” si care a fost apreciata cu locul III in gama masinilor mici de prelucrarea solului. In total la expozitie  au fost prezentate 8 masini de prelucrarea pamantului si pentru cosit. De asemenea compania noastra a prezentat 3 modele de motoferestraie pentru industria forestiera. La fel a fost prezentata si gama de accesorii si consumabile pentru motoutilaje.

1111

f 141

f 150

Photo 9

Photo 55

stend


Compania Baut Group a prezentat gama de instrumente la deschiderea magazinului Epicentru.

Toamna aceasta in orasul Causeni s-a deshis un magazine de scule electrice. Am fost si noi invitati la acest eveniment unde a trebuit sa aratam si o prezentare a produselor pe care le comercializam . Cei prezenti la deschidere s-au aratat a fi interesati de produsele oferite si au pus la  incercare produsele noi. Raportul dintre pret si calitte s-a dovedit a fi unul destul de bun pentru piata locala. Locatarii oraselului Causeni au fost multumiti de prezentarrea noastra si toti cei prezenti la deschidere au beneficiat de o reducere de pana la 40 la suta la primele produse Bautec achizitionate.

 
PREZENTARE Motofierestraie BAUTEC Causeni ”EPICENTRU”
 
 Bautec Donatie pentru scolile din Causeni

La deschiderea careului din 3 septembrie 2012 pentru elevii Liceului “ M.Eminesc”din Causenia fost o surpriza placuta sa afle ca in atelierul scolii au aparut scule noi cu , care ei pot sa mestereasca lucruri frumoase. Imediat dup ace clopotelul a dat primul sunet, imediat elevii curiosi si-au dus instrumentele in atelierul scolii. La initiative Presedintelui Consiliului Raional Causeni am vizitat in aceeasi zi si gimnaziul din satul Saiti la care s-a facut donatie de 5 scule electrice pentru atelierul scolii. La deschiderea noului bloc a fost prezenta si Maia Sandu, Ministru al Educatiei care a salutat gestul nostrum. Aceste acte de generozitate se datoreaza conducerii companiei Baut Group care de altfel le-a urat elevilor un an de scoala cat mai usor cu multe realizari sis a fie buni gospodari si mesteri priceputi in toate.

BAUTEC DONATIE SCOLILOR din CAUSENI

 

BAUTEC DONATIE SCOLILOR din CAUSENI

 


 

Bautec & Comedy Moldova

Aceasta vara caniculara s-a dovedit a fi destul de interesanta, ba chiar amuzanta si pentru locuitorii orasului Soroca, unde am fost in vizita cu renumitii actori de la “ Comedy Moldova”. Evenimentul s-a petrecut in casa de cultura din oras, care era plina cu oameni de toate varstele curiosisi interesati de evenimentul organizat. Actorii au avut grija sa ne aduca o invalmaseala de hohote si buna dispozitie . In aceasa atmosfera pentru toti cei prezenti am avut grija sa le organizam  o tombola cu un cadou de pe vitrinele noastre. Castigatorul norocos a plecat acasa cu o masina de gaurit “ Bautec”.


COMEDY MOLDOVA

COMEDY MOLDOVA