Despre noi

 

 
 
Societatea BAUT GROUP S.R.L este o societate nouă cu o echipă tânără, având ca activitate principală  importarea, comercializarea şi reprezentarea brandului BAUTEC in Moldova.
 
Activitatea de comert angro si cu amanuntul pe care o desfașoară compania timp de 1 an de zile au făcut să fie apreciat brendul BAUTEC pe piaţa sculelor electrice a R. Moldova. 
 
Este unicul importator cu exclusivitate pe MOLDOVA.

 

Despre marca comerciala


Astăzi brendul BAUTEC are o linie completă de scule electrice, accesorii şi scule pentru grădină. Inovațiile brendului BAUTEC sunt rezultatul cercetărilor și muncii asidue a echipei pentru satisfacerea nevoilor consumatorilor casnici și a cerințelor lor de calitate. Politica de corporaţie BAUTEC, garantează libertatea de decizie de către întreprinderea noastră, astfel permiţăndu-ne planificarea pe termen lung a investiţiilor considerabile în dezvoltarea afacerii.
BAUTEC are o reputaţie buna, parteneri de încredere, vânzători şi cumpărători pe întreg teritoriul Republicii Moldova şi Ucraina.

Despre planul de vinzări

Căutăm distibuitori dinamici şi activi pentru o coloaborare fructuoasă pentru produsele noastre de calitate. Credem în potenţialul innovator a distibuitorilor noştrii şi suntem deschişi la orice abordare constructivă în ceea ce priveşte strategiile de vânzare şi a marketingului  brendului BAUTEC pe piaţa moldoveneasca.

Echipa Baut Group SRL îşi doreşte să devină lider pe piaţa sculelor electrice. Filozofia noastră este ”Împreună vom reuși” prin implimentarea strategică a planurilor de vinzari și prin motivarea continuua a distribuitorilor  noștri.
 
Dacă vrei să devii un distibuitor  BAUTEC, trimite un e-mail la adresa:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.